Agrement Rasnov ( Brasov )

Activitati de Agrement

Rasnovul are aceasta putere extraordinara de a asterne uimire pe chipul celor mici, nostalgie si admiratie pe chipul celor mari.Zona este cunoscuta pentru organizarea a numeroase evenimente sportive outdoor, dar si pentru agrement, relaxare si drumetii.

Principalele activitati sportive in zona: drumetii montane, calarie sau pescuit sportiv, zbor cu parapanta.Tenis la cluburile sportive din Rasnov, catarare si rapel pe stanca in Cheile Rasnoavei.

Schi pe partiile din Poiana Brasov, Paraul Rece si Predeal, schi fond si biatlon sau sarituri cu schiurile la Complexul Olimpic din Rasnov.

10 Motive sa vizitezi Rasnovul

Echitatie:

echitatie calarie Rasnov Pensiunea Cristina

Echitatie si plimbari calare

Fie ca esti incepator sau avansat, la Rasnov poti invata notiuni teoretice de ingrijire si cunoastere a calului, sau cursuri de initiere si perfectionare in practica calariei.

Aveti oportunitatea de a alege intre ore de echitatie, plimbari de agrement calare, dar mai puteti solicita si demonstratii de calarie care vor fi efectuate la cerere de catre instructori.

Pretul variaza in functie de numarul de minute de calarie pentru fiecare persoana. Exemplu 65 ron/persoana pentru 30 minute.

Cheile Rasnoavei

Bungee jumping, tiroliana, escalada, rapel, tir cu arcul, mountain bike, echitatie etc., aproape tot ce iti doresti in materie de sporturi extreme, gasesti la Cheile Rasnoavei.

Din multitudinea de activitati care se pot face in Cheile Rasnoavei: escalada si Bungee Jumping, se adreseaza in special pentru cei dornici de adrenalina.

Bungee jumping este una dintre activitatile care atrage anual un numar tot mai mare de tineri.Adrenalina simtita in timpul saltului este greu de depasit cu vreo alta activitate.

In ciuda inaltimii infricosatoare, cei care isi iau inima in dinti si sar spun ca experienta merita orice.

Escalada si Bungee Jumping

Ture montane cu bicicleta

inchiriere biciclete rasnov pensiunea Cristina

Mountain Bike

Daca ai planuri sa pedalezi pe distante mici sau distante mai mari, sau iti doresti sa treci pragul incepatorului intr-ale mersului pe bicicleta, un mountain bike e tot ce iti trebuie.

Este o varianta ideala de deplasare, dar si un mod ideal de delectare, pentru o plimbare pe traseele de grade de dificultate diferite din cadrul rezervatiei naturale „Cheile Rasnoavei”.

De asemenea personalul nostru ii va insoti pe tot parcursul traseului.

Pentru toti iubitorii de miscare in aer liber, pensiunea Cristina va ofera posibilitatea de a inchiria bicicletele noastre din dotare.