Pensiunea Cristina

Pensiunea Cristina Rasnov reprezinta alegerea potrivita,oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.

Curtea pensiunii este una incapatoare permitand parcarea masinilor in incinta acesteia pentru a evita evenimentele neplacute;aici veti descoperi si susurul cursului unui raulet ce strabate curtea si se varsa intr-un mic lac.

Pentru a simti din plin atmosfera montana am amenajat special pentru acei dintre dumneavoastra si un gratar unde va puteti pregati singuri, dupa propriul gust carnea si preparatele din carne.

curte pensiunea cristina
curte pensiune

Incapatoarea curte a pensiunii,ce se intinde pana la poalele padurii ce imprejmuieste Cetatea Rasnov, este amenajata in asa fel incat sa va ofere intimitatea si linistea mult dorita.

Curtea este strabatuta de un parau ce se varsa intr-un mic laculet,al carui susur poate fi auzit in timp ce dvs. va relaxati la unul din cele 3 foisoare.

Pentru a va oferi o priveliste impresionanta asupra imprejurimilor;unul din foisoare a fost construit chiar la poalele padurii,pe o pozitie mai inalta de unde se pot admira M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului, restul imprejurimilor dar si Cetatea Rasnov.

Un lucru este cert, la fiecare pas te va invalui armonia dintre trecut si prezent iar mandra casa saseasca de la poalele cetatii vrea sa-ti fie gazda a evenimentului tau.

curte pensiunea cristina

Chiar daca arhitectura boiereasca saseasca, elementele mestesugaresti din metal si lemn pictat sau SPA-ul luxuriant sunt sigur ca te-au incantat, ce e mai frumos iti voi dezvalui acum, cand te invit sa poposesti in dichisita curte in care sipotul cursului de apa te rasfata in timp ce tu te odihnesti intr-unul din cele trei minunate foisoare, dar unul este mai mandru in toate cele, pentru ca numai el iti poate oferi o priveliste de basm asupra intregului oras al trandafirilor si muntilor ce stau in fata ta sa te salute.

Frumusetea pe care stramosi nostri dragi o pretuiau cu atata sfintenie este aici la ea acasa, iar Pensiunea Cristina isi intampina musafirii de fiecare data dupa datina stramoseasca cu ospitalitate si voie buna.

Pensiunea Cristina este situata chiar la poalele cetatii si ocrotita de o padure mandra in toate cele, cu arbori care stau pregatiti parca sa ne dezvaluie fiecare cate o pagina de istorie.