Dino Parc Rasnov

Cautati o locatie deosebita pentru a petrece timp de calitate impreuna cu familia si copiii? Trebuie sa mergeti la Dino Parc de la Rasnov.Aceasta este noua atractie pentru copiii si parintii care prefera activitatile in natura, la aer curat, dar si sa imbine timpul liber cu actiunile educationale.Copiii nu se vor plictisi la Dino Parc – acest lucru este cert.Iar dumneavoastra veti fi bucurosi ca le puteti indeplini dorintele.

Dino Park de la Rasnov este considerat singurul parc tematic de la noi din tara, dedicat dinozaurilor. Este cel mai mare din Sud Estul Europei si ofera numeroase surprize atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Daca sunteti in cautarea locatiei perfecte pentru activitati impreuna cu cei mici, cu siguranta Rasnovul va poate oferi cadrul natural perfect pentru acest lucru.Copii mici si mari sunt absolut fascinati de lumea dinozaurilor.Acesti uriasi ai vremurilor apuse misca ceva in sufletele lor pure, ii uimesc si atrag spre cunoastere, explorare.

O vizita la Dino Park Rasnov este deopotriva o lectie despre animale si istorie, cat si un prilej fantastic de recuperare si relaxare.Copiii se pot plimba in voie in aer liber, pot alerga, pot studia indeaproape dinozaurii pe care ii cunosc probabil din carti si filme.

Unele din cele mai interesante activitatii care au loc la Dino Parc sunt:

Cinema 9D. Puneti-va ochelarii speciali si experimentati efecte ca apa, foc, ceata, zapada, vant.
Olimpiada Dinozaurilor.

Dupa ce au vizitat tot parcul, copiii au posibilitatea de a completa un test simplu, in urma caruia vor obtine o diploma si o insigna.
Ateliere de pictura in casuta din copac
Traseu de aventura amenajat la o inaltime de 6 metri.

Tiroliana.Daca vreti sa vedeti dinozaurii de sus, aceasta este cea mai sigura metoda.Tiroliana este recomandata tuturor vizitatorilor peste 11 ani.
Expozitii in casuta din copac.
Labirint cu lasere
Loc de joaca pentru copii.

Daca v-am convins ca merita sa ajungeti in aceasta locatie atat de speciala mai ales pentru familiile cu copii, iata care este programul de vizitare:

Program:

De luni pana joi: de la 10:00 la 17:00
De vineri pana duminica: de la 10:00 la 17:30.

Dino parc Rasnov Pret Bilet:

Adulti: 28 lei
Pensionarii si studentii au reducere 20%
Copii intre 3 si 14 ani: 22 lei
Copii sub 3 ani: intrare gratuita.

Daca alegeti sa vizitari Dino Park si aveti nevoie de cazare in Ranov, va asteptam la Pensiunea Cristina sa va cazati impreuna cu toata familia.Suntem foarte aproape de Parcul Dinozaurilor.Cand cei mici vor obosi si vor cauta caldura somnului de seara nu trebuie sa pierdeti timpul prin trafic sau pe distante lungi.

Rezervari si Contact

Planificati-va din timp sejurul la Rasnov si astfel veti putea sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

 

Leave a Comment