Totul a fost superb. Liniște,curățenie,foarte aproape de cetatea Râșnov și Dino Park.Gazda foarte amabila, curățenie, iar gradina superba.Dotată cu tot felul de jucării de exterior pentru copii.

Cristina & Vio - 3 Nopti, Camera tripla - Sejur în octombrie 2018

Personalul a fost foarte amabil.Suita este destul de mare, cu un living bine aranjat.Totul era foarte curat.Lenjerie si prosoape albe.Paturi mari si confortabile. Baie spatioasa si ingrijita.

Amplasarea – foarte aproape de drumul catre Poiana Brasov, funicularul catre cetate si de centrul Rasnov (unde sunt restaurante, banci etc.). Parcarea este in curtea pensiunii si este foarte sigura.Pensiunea ofera multe facilitati.De asemenea, bucataria este utilata foarte bine.

Flavia - 2 Nopti, Apartament - Sejur în ianuarie 2017

Gazda este foarte ospitaliera, deschisa, ne-a pus la dispozitie tot ce a putut, atfel incat sa ne simtim minunat.Liniste, loc de joaca pentru copii, ospitalitate.

Dana - Sejur în august 2018

Camera confortabila si calduroasa, bucatarie utilata langa sala de mese, curatenie, personal amabil.Posibilitate de parcare in curte.Am fost primiti cu bratele deschise. Ne-am simtit excelent, multumim gazdelor.

Mihaela - Sejur în februarie 2018

Exceptional friendly and caring host.Thank you for everything. During the years, stayed in Rasnov at different locations and, by comparison, this was by far the best.

Dan - Sejur în septembrie 2017

Proprietara foarte amabila, calda si binevoitoare.Camerele bine amenajate si curate.Curtea frumoasa.Liniste.Ne-am simtit ca acasa.Sigur vom mai reveni.

Svetlana - Sejur în februarie 2017

O fuga din oras ideala, nu-ti mai trebuie nimic.Proprietate foarte curata, sauna si zacuzzi la cerere, loc de joaca pentru copii, sala de biliard.Amplasare excelenta, posibilitati de drumetii.

Catalin - Sejur în decembrie 2016

Foarte aproape de Ascensorul ce urca la cetatea Rasnov, si Dino Parc.Liniste,loc de joaca pentru copii, sala de biliard, ospitalitate.

Diana - 4 Nopti, Sejur în septembrie 2017

Curtea este deosebit de frumoasa.Sunt nenumarate jucarii pentru copii (leagane, balansoar, o multime de masinute si triciclete), cu spatiu special amenajat pentru ei.Exista gratar, locuri de luat masa, foisor aproape de padure. – Felicitari gazdelor!

Liliana - Sejur: 18.11.2017

Pensiunea arata minunat.A fost fix pe placul meu: foisor in curte, balansoar, şi multa verdeata.Vă asteapta o bucătărie mare pe care o puteți folosi oricând doriți, biciclete, sală de sport, jacuzzi, sauna, masă pentru biliard, pentru tenis.

Este amplasată la poalele muntelui.Aveti de mers cam 5-6 minute pe jos până la liftul care urcă spre cetate.Personalul a fost foarte amabil.Vom recomanda cunoscuților şi cu siguranță vom reveni!

Maria - 4 Nopti, Camera dubla - Sejur în mai 2018

In prezent Pensiunea Cristina se regaseste in topul cautarilor turistilor care doresc sa-si petreaca concediul la Rasnov multumita serviciilor oferite si raportului bun calitate/pret.

Recenziile bune de pe site-urile de specialitate si retelele de socializare reprezinta multumirea dar si obligatia noastra, a personalului, de a asigura in continuare servicii de calitate pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de zilele petrecute la poalele Cetatii Rasnov.